|
|
| Auteur | Message |
|---|
Invité Invité
 | Sujet: Bonjour tuturor! Lun 22 Aoû 2011 - 2:28 | |
| Bonjour tuturor ! Ma numesc Olimpia si suntem impreuna cu sotul meu si baietelul nostru Alex in Franta din septembrie 2009, locuim in Beaupreau , Pays de Loire. Mai asteptam un bebe prin februarie 2012! De loc suntem din Maramures eu, si sotul din Targu Mures, dar ne-am cunoscut la Cluj- Napoca. Ma bucur ca v-am descoperit, multumesc Aurei pentru invitatie, si promit sa trec mai des. Bisous la toate! |
|
 | |
anrian VETERAN

Messages: 806 Points: 808 Date d'inscription: 12/08/2009 Age: 33 Localisation: Val d'Oise
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Lun 22 Aoû 2011 - 16:28 | |
| Coucou Olimpia si bun venit pe la noi! Suntem o mana de fete, dar ne simtim bine doar noi cu noi si sunt sigura ca si tu iti vei gasi bonheur-ul pe forumul Aurei!  Daca nu vezi nimic sa nu te sperii, esti moderata, cred ca dupa cateva mesaje postate vei avea acces si la celelalte subiecte. Dar, unde-mi sunt manierele? eu sunt Adriana, mai precis, pe nume de star, lorena_andreianu de pe DC! :rir2: O zi buna! |
|
 | |
Invité Invité
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Lun 22 Aoû 2011 - 19:53 | |
| Salutare Adriana. Iti multumesc pentru primire |
|
 | |
corina forum-dépendant

Messages: 248 Points: 249 Date d'inscription: 11/08/2009 Age: 43
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Lun 22 Aoû 2011 - 22:56 | |
| Bine ai venit !! pe mine ma cunosti de dincolo, Corina, si acolo si aici!! |
|
 | |
Invité Invité
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 3:23 | |
| multumesc Corina! :floare: |
|
 | |
anami ROUTARD

Messages: 596 Points: 599 Date d'inscription: 31/03/2010 Age: 43
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 12:37 | |
| Bine ai venit, Olimpia si sarcina usoara ! |
|
 | |
Invité Invité
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 12:42 | |
| multumesc mult anami :floare: anami, am si eu o curiozitate, esti cumva medic? sper sa nu te dernajeze intebarea mea |
|
 | |
anrian VETERAN

Messages: 806 Points: 808 Date d'inscription: 12/08/2009 Age: 33 Localisation: Val d'Oise
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 15:31 | |
| Na, Ana, ca te demasca lumea! |
|
 | |
anami ROUTARD

Messages: 596 Points: 599 Date d'inscription: 31/03/2010 Age: 43
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 16:46 | |
| | anrian a écrit: | | eu sunt Adriana, mai precis, pe nume de star, lorena_andreianu de pe DC! :rir2: |
de unde bre numele asta de scena ca s curioasa ?
Nu ma deranjez eu asa usor, Olimpia ! |
|
 | |
Invité Invité
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 16:46 | |
| sper ca nu deranjeaza intrebarea mea |
|
 | |
anrian VETERAN

| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 18:31 | |
| | anami a écrit: | | Nu ma deranjez eu asa usor, Olimpia ! |
|
|
 | |
anrian VETERAN

| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 18:38 | |
| | anami a écrit: | | anrian a écrit: | | eu sunt Adriana, mai precis, pe nume de star, lorena_andreianu de pe DC! :rir2: |
de unde bre numele asta de scena ca s curioasa ? |
Aoleu... m-am mai explicat, nu cred ca pe aici... dar iti raspund, cu riscul sa monopolizam subiectul Olimpiei... da' e fata de treaba si ne lasa!
Pe DC m-am inregistrat cu mailul meu dar cu numele unei amice din Ro, Lorena, ca ea n-a reusit sa se inscrie, ca avea ea o dilema gravidoasa... :rir2: long story, dar n-a activat niciodata. Saritoare cum sunt, am facut eu toate demersurile si cand am avut eu nevoie n-am avut decat sa iau numele ei, ca alt mail nu aveam. Andreianu e ca asa il chema pe gagiul ei "de l'époque", caruia ii pusese gand rau. A picat la apa si cu el si cu ea pe DC... Voilà-voilou... Dar tot raul spre bine, ca azi nu eram poate pe aici...
Nu e de star, dar asa zic eu, ca e numele meu de vedeta... |
|
 | |
Invité Invité
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 20:35 | |
| cum sa ma supar mai fetelor deci se pare ca am nimerit, nu de alta, da as avea niste intrebari de sistemul asta minunat de sanatate |
|
 | |
Invité Invité
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Jeu 25 Aoû 2011 - 8:02 | |
| buna, Olimpia... pe mine ma cheama madalina si locuiesc in Bretagna - "cea frumos curgatoare" de 6 ani ... eu sunt cea cu pozele si abia am ajuns din vacanta!
ma duc pe " papotage à gogo " sa le salut si pe fete , ca asa-mi sade bine!
Ps; Avem un punct comun: Cluj Napoca ! Acolo am invatat franceza. De loc, sunt prahoveanca; insa am prieteni in Tg Mures si o amica, aici, din Seini-Maramures...cred ca a nascut deja, al doilea bebe!
bafta si da de veste ! |
|
 | |
Invité Invité
 | Sujet: Re: Bonjour tuturor! Jeu 25 Aoû 2011 - 12:23 | |
| salutare multumesc de primire :floare: te invidiez ca stai in Bretagne, la Quimper am fost odata anul trecut, cand stateam si noi in Bretagne.Din pacate al meu a fost detasat aici, si se pare ca aici ramanem.Eu tot sper sa se faca un loc liber la Lamballe sau Montfort, sa ne putem muta acolo.Speranta e ultima ce moare Eu de loc sunt Ulmeni, destul de aproape de Seini.Ce fai ca mai ai romance in zona. Ne mai auzim prin zona |
|
 | |
|