| Bonjour tuturor! | |
|
|
Auteur | Message |
---|
Invité Invité
| Sujet: Bonjour tuturor! Lun 22 Aoû 2011 - 4:28 | |
| Bonjour tuturor ! Ma numesc Olimpia si suntem impreuna cu sotul meu si baietelul nostru Alex in Franta din septembrie 2009, locuim in Beaupreau , Pays de Loire. Mai asteptam un bebe prin februarie 2012! De loc suntem din Maramures eu, si sotul din Targu Mures, dar ne-am cunoscut la Cluj- Napoca. Ma bucur ca v-am descoperit, multumesc Aurei pentru invitatie, si promit sa trec mai des. Bisous la toate! |
|
| |
anrian VETERAN
Messages : 1308 Points : 1310 Date d'inscription : 12/08/2009 Age : 46 Localisation : Val d'Oise
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Lun 22 Aoû 2011 - 18:28 | |
| Coucou Olimpia si bun venit pe la noi! Suntem o mana de fete, dar ne simtim bine doar noi cu noi si sunt sigura ca si tu iti vei gasi bonheur-ul pe forumul Aurei! Daca nu vezi nimic sa nu te sperii, esti moderata, cred ca dupa cateva mesaje postate vei avea acces si la celelalte subiecte. Dar, unde-mi sunt manierele? eu sunt Adriana, mai precis, pe nume de star, lorena_andreianu de pe DC! :rir2: O zi buna! | |
|
| |
Invité Invité
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Lun 22 Aoû 2011 - 21:53 | |
| Salutare Adriana. Iti multumesc pentru primire |
|
| |
corina ROUTARD
Messages : 417 Points : 418 Date d'inscription : 11/08/2009 Age : 56
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 0:56 | |
| Bine ai venit !! pe mine ma cunosti de dincolo, Corina, si acolo si aici!! | |
|
| |
Invité Invité
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 5:23 | |
| multumesc Corina! :floare: |
|
| |
anami VETERAN
Messages : 900 Points : 903 Date d'inscription : 01/04/2010 Age : 55
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 14:37 | |
| Bine ai venit, Olimpia si sarcina usoara ! | |
|
| |
Invité Invité
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 14:42 | |
| multumesc mult anami :floare: anami, am si eu o curiozitate, esti cumva medic? sper sa nu te dernajeze intebarea mea |
|
| |
anrian VETERAN
Messages : 1308 Points : 1310 Date d'inscription : 12/08/2009 Age : 46 Localisation : Val d'Oise
| |
| |
anami VETERAN
Messages : 900 Points : 903 Date d'inscription : 01/04/2010 Age : 55
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 18:46 | |
| - anrian a écrit:
- eu sunt Adriana, mai precis, pe nume de star, lorena_andreianu de pe DC! :rir2:
de unde bre numele asta de scena ca s curioasa ? Nu ma deranjez eu asa usor, Olimpia ! | |
|
| |
Invité Invité
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 18:46 | |
| sper ca nu deranjeaza intrebarea mea |
|
| |
anrian VETERAN
| |
| |
anrian VETERAN
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 20:38 | |
| - anami a écrit:
- anrian a écrit:
- eu sunt Adriana, mai precis, pe nume de star, lorena_andreianu de pe DC! :rir2:
de unde bre numele asta de scena ca s curioasa ? Aoleu... m-am mai explicat, nu cred ca pe aici... dar iti raspund, cu riscul sa monopolizam subiectul Olimpiei... da' e fata de treaba si ne lasa! Pe DC m-am inregistrat cu mailul meu dar cu numele unei amice din Ro, Lorena, ca ea n-a reusit sa se inscrie, ca avea ea o dilema gravidoasa... :rir2: long story, dar n-a activat niciodata. Saritoare cum sunt, am facut eu toate demersurile si cand am avut eu nevoie n-am avut decat sa iau numele ei, ca alt mail nu aveam. Andreianu e ca asa il chema pe gagiul ei "de l'époque", caruia ii pusese gand rau. A picat la apa si cu el si cu ea pe DC... Voilà-voilou... Dar tot raul spre bine, ca azi nu eram poate pe aici... Nu e de star, dar asa zic eu, ca e numele meu de vedeta... | |
|
| |
Invité Invité
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mar 23 Aoû 2011 - 22:35 | |
| cum sa ma supar mai fetelor deci se pare ca am nimerit, nu de alta, da as avea niste intrebari de sistemul asta minunat de sanatate |
|
| |
Invité Invité
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Jeu 25 Aoû 2011 - 10:02 | |
| buna, Olimpia... pe mine ma cheama madalina si locuiesc in Bretagna - "cea frumos curgatoare" de 6 ani ... eu sunt cea cu pozele si abia am ajuns din vacanta!
ma duc pe " papotage à gogo " sa le salut si pe fete , ca asa-mi sade bine!
Ps; Avem un punct comun: Cluj Napoca ! Acolo am invatat franceza. De loc, sunt prahoveanca; insa am prieteni in Tg Mures si o amica, aici, din Seini-Maramures...cred ca a nascut deja, al doilea bebe!
bafta si da de veste ! |
|
| |
Invité Invité
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Jeu 25 Aoû 2011 - 14:23 | |
| salutare multumesc de primire :floare: te invidiez ca stai in Bretagne, la Quimper am fost odata anul trecut, cand stateam si noi in Bretagne.Din pacate al meu a fost detasat aici, si se pare ca aici ramanem.Eu tot sper sa se faca un loc liber la Lamballe sau Montfort, sa ne putem muta acolo.Speranta e ultima ce moare Eu de loc sunt Ulmeni, destul de aproape de Seini.Ce fai ca mai ai romance in zona. Ne mai auzim prin zona |
|
| |
papadopolina PETIT BAVARD
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Jeu 25 Aoû 2011 - 18:30 | |
| Coucou Olimpia!!
Eu sunt oLo din Tulcea, pardon din Paris. Sau ma rog... pe langa. Bine ai venit pe forumul lu' Pacurasu' | |
|
| |
Invité Invité
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Jeu 25 Aoû 2011 - 19:05 | |
| olo, multumesc |
|
| |
Aura Admin
Messages : 2446 Points : 2612 Date d'inscription : 06/06/2008 Age : 57 Localisation : Ille et Vilaine (35) Rennes
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Sam 27 Aoû 2011 - 17:44 | |
| Buna Olimpia , I-mi cer scuze ca n-am fost si eu p'aici sa te primesc dar sint sigura ca fetele au facut-o deja cu draga ,inima Bine ai venit deci! [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] | |
|
| |
Invité Invité
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Sam 27 Aoû 2011 - 18:44 | |
| multumesc sefa da, intr-adevar aici sunt niste fete minunate . |
|
| |
Invité Invité
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Dim 28 Aoû 2011 - 9:50 | |
| suntem vreo 15, toate -amice
mai facem cate un pasti, o aniversare si chiar ziua romaniei impreuna
ne telefionam, stim una de alta, mai ne barfim oleaca dar limitele sunt cele ale bunului simt!
faceti cercetari sa veniti in zona quimper, ce e aia Lamballe??? sa fiti aproape de mine, aicea! Finstère-ul ofera multe locuri in domeniul vostru, sunt sigura! avem ocean la 15 km, dara apa este tare rece...ma bucur din suflet ac locuiesc in aceasta regiune.. e cea mai frumoasa! (sustine un suflet de femeie indragostita!)
te pup
ma duc la papotage
papa |
|
| |
anrian VETERAN
| |
| |
corina ROUTARD
Messages : 417 Points : 418 Date d'inscription : 11/08/2009 Age : 56
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mer 30 Nov 2011 - 12:18 | |
| Elena,bine ai venit!! Fetelor,sa stiti ca Elena e vecina mea ,eu am invitat-o!!sper sa ne scrie ea citeva cuvinte ,sa se prezinte | |
|
| |
Aura Admin
Messages : 2446 Points : 2612 Date d'inscription : 06/06/2008 Age : 57 Localisation : Ille et Vilaine (35) Rennes
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mer 30 Nov 2011 - 21:26 | |
| Nici o problema Corina, Spune-i doar ca e musai sa se prezinte ca sa poata trece mai departe la si sa poata viziona celelalte subiecte de discutie !
| |
|
| |
FIFI ROUTARD
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mer 28 Déc 2011 - 21:23 | |
| Dragele fete ! Iata-ma printre voi , sint de retour , | |
|
| |
FIFI ROUTARD
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! Mer 28 Déc 2011 - 21:24 | |
| Ma bucur sa va regasesc , nici nu va dati seama de cit ajutor i-mi sinteti! | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Bonjour tuturor! | |
| |
|
| |
| Bonjour tuturor! | |
|